Jason Carter & harppukitara 17.2.2015

Jason Carter – maailmanmusiikkia ja klassista harppukitaralla Kulttuurikonttorissa tiistaina 17.2.2015 klo 18.
Kitaristi ja säveltäjä Jason Carter konsertoi  ympäri maailmaa yhdistäen klassista tyyliä ja maailmanmusiikkia.  Helmikuussa häntä voi kuulla Hämeenlinnassa ja Janakkalassa neljässä konsertissa klubeilla ja kirkossa. Kiehtovan musiikin lisäksi Jason jakaa konserteissaan ajatuksia ihmisten kanssa työskentelystä eri kulttuureissa, humaanista kohtaamisesta yli rajojen, musiikin välityksellä.

Brittiläinen Jason Carter on työskennellyt yli 90 maassa yhteistyössä sekä tunnettujen  muusikoiden että mm. taliban-teinien parissa. Jason ylittää kulttuurien rajat esiintyen niin ghetoissa kuin Southbank Centre -keskuksessa Lontoossa, Kabulin pölyisillä kaduilla ja suurissa oopperataloissa Koreasta Uzbekistaniin.  Unesco, YK ja Britannian hallitus ovat tukeneet hänen työtään ja hän on niittänyt mainetta ja palkintoja kulttuurien välisen yhteistyön luomisesta, musiikin kautta.

Jason on julkaissut 17 musiikkialbumia sooloartistina ja yhdessä originellien taiteilijoiden kanssa. Hän on soittanut yhdessä niin Prahan kuin Novosibirskin filharmonisten orkesterien kanssa ja hänen yhteistyökumppaneitaan ovat mm. Paleface (Suomi), Anoushka Shankar, Barbara Streisand, Zakir Hussain, John Paul Jones, (Led Zeppelin) Joe Satriani, Steve Morse, Allan Holdsworth, John Scofield, Jeff Beck, Larry Coryell, Hariprasad Chaurasia, Ozzy Ozbourne, Trey Gunn (King Crimson) Huong Thanh, (Vietnam) Yuuka Nanri (Japani) ja Trilok Gurtu.

“Jason luo tarpeellisia ja ainutlaatuisia suhteita yli rajojen musiikin kautta, suhteita, joita teknologiavetoisessa globalisaatiossa ei voi muuten saavuttaa” Neville McBain, Britannian konsuli, Iran

“Jason Carter rakentaa siltoja kulttuurien välille, olemme hänestä erittäin ylpeitä” Sir Sherard Cowper Coles, Britannian suurlähettiläs, Afganistan

Lisätietoja: Sirpa Haapaoja, Kulttuurikonttori, Harvialan kartano 32.

040 5308416   sirpa.haapaoja@gmail.com

Kuvia tiedotuskäyttöön: https://harvialankartano.net/tapahtumien-tiedotuskuvia/

Konsertit:

Jason esiintyy intiimissä ja kotoisassa Kulttuurikonttorissa Harvialan kartanolla tiistaina 17.2.2015 klo 18. Samalla viikolla on lisää mahdollisuuksia päästä konserttiin:

Sähäkkä keikka Suistoklubilla Hämeenlinnassa keskiviikkona 18.2.2015 klo 21, Ars-Häme ry:n ”Aänestä johtuva” –juhlanäyttelyn avajaisten jatkoilla Iso Huvila –ravintolassa Verkatehtaalla Hämeenlinnassa torstaina 19.2.2015 klo 21, ja  Pyhän Laurin kirkossa Janakkalassa perjantaina 20.2.2015 klo 18.

Tiistaina 17.2.2015 klo 18 Kulttuurikonttori, Harvialan kartano

Keskiviikkona 18.2.2015 klo 21 Suisto-klubi, Hämeenlinna

Torstaina 19.2.2015 klo 21 Iso Huvila, Verkatehdas, Hämeenlinna

Perjantaina 20.2.2015 klo 18 Pyhän Laurin kirkko, Janakkala

Vastaa

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s